OffTopX

Top 5 jó magyar szokás

2017. november 13. - OffTopX

 

A Top 5 jóóóóó magyar szokás 

Hétfő reggel felkelek, elkezdem a napom és még a felénél sem tartok, de már utálom az egész hetet. Aztán rájövök, hogy végtelenül fiatal vagyok ebben a végtelenül szerencsés és csodálatos világban, és ha csak átadom magam a jó magyar top 5 szokásnak, pontosabban megpróbálom túlélni azt percről-percre, akkor a végén egy győztes túlélőként zárom a napot. És este 10-kor vonulva az utcán, mint egy modell a catwalkon, hangosan énekelem hazafele menet a Destiny’s child: I’m a survivor dalát és büszkén veregetem a vállam, hogy „ez igen, ez igen, ez nem semmi, ezt a napot is túléltem”.  

 

#5 A dudálás megoldja a dugót

Azt hiszed könnyen eljutsz az egyetemre vagy a munkahelyedre?? Felejtsd el. Mindegy, hogy honnan indulsz, egy jó hétköznap reggel nem kezdődhet dugó nélkül. Kicsit hadd álljon a busz egy helyben - ha szerencséd van, akkor van már a buszon fűtés, kabátban vagy és annyira fullon van a busz, hogy egy gombos tűt nem lehet elejteni  ezért 50 fokban izzadsz, míg kinn esik az eső és nincs nálad esernyő – EKKOR történik meg az, amire nem számítanál aztán rájössz, hogy igazából ez maga a hab a tortán a csoki reszelékkel és a tetején egy eper/málna darabkával. DUDÁLNAK. Mert majd a dudálás megoldja a dugót nem????? DE. legjobb. isten. adom. kérlek. még. se. Hogy éld túl? zene, füles be, max hangerő  és I’m a survivor. 

https://www.youtube.com/watch?v=Wmc8bQoL-J0

belinkelem, hogy tutira jó zenét hallgass ekkor.

1.jpg

 

#4 Banyatank 0-24

Már eljutottál valameddig erre veled szembe jön egy igazi durva játékos egy szűk kis járdán. Szórakozni nem mersz vele, mert véged. Ránézni is csak épphogy, max lopva egy-egy pillantást. Közeleg. Azt, hiszed van menekvés, de nincs. Próbálod kikerülni? Esélytelen. Sietnél, mert már amúgy is késel a dugó miatt? Engedd el. Legjobb tanács: Késs el az óráról, munkahelyedről. Banyatankkal rendelkező emberekkel ne szórakozz. Ha szembe jön veled és ő ki akar kerülni téged, na akkor szerencséd. Ha előtted sétál, akkor pedig bizony vedd fel a tempóját és sétálj mögötte. Késs el. És ne feledd, ahol egy ajtó bezáródik, valahol máshol egy másik kinyílik.

 2.jpg

#3 Lomtalanítás

Sajnos- nem sajnos időszakos jó magyar szokás: jó nagy dzsuva a város közepén hatalmas cicafightokkal. Zseniális. Ez az a pillanat, amikor a tragikomédia napod komédiával végződik. És legszívesebben te is becsatlakoznál egy jó „licitálásért”, de igazából nem mersz. Csak messziről csodálod azt a bizonyos tárgyat, az utca ékkövét, ami a földön hever.  Bár a tied lenne. Ó te drága. Hogy éld túl? Mindent a szemnek, semmit a kéznek.

3.jpg

#2 Török sorozatok a kereskedelmi csatornán

A brazil szappan operák után itt az új őrület: török sorozatok! Szulejmán (és Hürrem)!!!!!!!!!!4!!4!!!!44!!  A hős magyar katonáink forognak a sírjaikban. Minden nagypapa, nagymama kedvenc sorozata. És ha épp nem Szulejmán akkor Szultána!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De még vannak tippek, hogy mit nézzetek vagy mivel kínozzatok másokat: Szerelemben és háborúban + Megtört szívek + Ezel – Bosszú mindhalálig + Kuzey Güney – Tűz és víz  + Seherezádé stbstbstbstbstb. Pedig milyen jó is volt egy jó Rosalinda vagy Paula és Paulina vagy egy Csacska angyal  Florencia Fazzarino Santillan Valentevel meg Maria Laura Torres Oviedo de Santillánnal illetve Maximo Augusto Calderón de la Hoyaval. Hogy éld túl a brazil hiányt és a török gyönyört? Nézd helyette a Jóban Rosszbanbanban-t és a Barátköztötötöt.

4.jpg

#1 Felújítás

Kedvencem. Újítsunk fel mindent!  pl:  Metrók.  Nem értem miért kell több évig ezzel foglalkozni.. mert hiszen a legjobb magyar „megjavítós/felújítós módszer” ez:

 5.jpg

Amit ezzel nem lehet megjavítani/felújítani akkor semmivel. Tehát mindig ezzel kezdj neki. Ha nem megy, engedd el. Aztán előbb vagy utóbb, így vagy úgy, ez vagy az lesz.

 

Ezek csak a hétköznapi jó magyar szokások, a hétvégiekre meg már nem emlékszünk…mert egy sör nem sör. shaka.

További izgi képekért kövessetek minket Instagramon is. Befele. @offtopx

A bejegyzés trackback címe:

https://offtopx.blog.hu/api/trackback/id/tr713264043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása