OffTopX

Top 5 veszekedési téma a barátnőddel

2017. november 19. - OffTopX

Hellóbelló fiúk és lányok! Új hét új téma, sok jó sztori nincs probléma vagy mégis?! Ezen a héten meglessük melyek azok a fincsi témák, események, melyektől a falra tudnának mászni a pasik, avagy mi is lenne a top 5 veszekedési téma a barátnőddel! Akinek nem ingje ne vegye magára, akinek pedig ilyen a barátnője hát irány Azeroth-ba házisárkányokkal küzdeni!

#5 Szimplán mert rossz kedve van

Bal lábbal kelni megeshet bárkivel, de azért csínyán az agarakkal! Lányok, lányok, ne a pasikon vezessétek le, kivéve ha megérdemlik... :D

#4 A pénz nagy úr

A pénz elég nagy hiánycikk tud lenni ilyen időkben, ide csak egy képpel készültünk nektek! :D

#3 Családi programok

A családi programok legtöbb esetben már előtte, az esemény alatt és után is jó kis veszekedést szítanak, itt hab a tortán ha mind a három bekövetkezik egyhuzamban! :D Biztos veletek is megesett már, hogy az após töltené a pálinkát, de az asszonynál már nyílik a bicska... Jó tanács így mára: az apóssal jóban lenni mindig kifizetődő, de az anyóssal még inkább érdemes, úgy hogy egy kis mosogatást is érdemes lehet bevállalni az ügy érdekében!

#2 Miért mindig csak a haverok?

A dobogó következő szintjén a haverok állnak. Már hetek óta nem tudtál elmenni a haverokkal egy kicsit kikapcsolni a sok meló és a végtelen egyetemi beadandó és zh áradatnak köszönhetően, majd amikor megbeszéltek egy jó kis sörözési időponot, akkor hirtelen programot talál ki aznapra a barátnőtök... Lehetőség lenne, hogy jönne ő is? Áhh csak rontana a helyzeten!! :D :D

#1 Vigyázz kinek irogatsz!

Sokan elég féltékeny tipusok, melyen az okostelefonoknak köszönhető folyamatos elérhetőség nem sokat segít. Szerintünk az első helyet érdemli ez a veszekedési téma. Sokunkkal már megesett többször is, ahogy már minden bizonnyal közületek is vannak olyan szerencsések, hogy a Facebook Messenger adta folyamatos spam áradatnak köszönhetően felkeltette barátnőtök figyelmét, hogy vajon kivel trécselhetsz állandóan??? Biztos egy másik csaj, biztos megcsal..., de lányok bízzatok meg a párjaitokban, valószínűleg csak a csoporttársakkal szidják a számvitel zh-t!

 

Köszönjük szépen a figyelmet drága minionok, reméljük élveztétek az eheti falánkságokat és nem bántottunk meg vele senkit! Amennyiben szeretnétek folyamatosan értesülni, hogy milyen új összeállításokkal várunk titeket, akkor kövessetek minket Facebookon és Instagramon is! Találkozunk ugyanitt jövőhéten!

A bejegyzés trackback címe:

https://offtopx.blog.hu/api/trackback/id/tr6713311109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása