OffTopX

Top 5 adventi tipp

2017. december 04. - OffTopX

A karácsony király. Jobbnál jobb programok (amik elviselhetőbbé teszik a hideget), 10/10-es ételek és italok és egy jól megérdemelt pihi a szeretteiddel az egész éves arcon pörgés után. Aki azzal jön, hogy ez mind csak stressz, színlelés és jópofizás, az hülye. Úgy ünnepled, ahogy akarod. Senki sem kényszerít rá, hogy hatalmas összegeket költs, tetőtől talpig díszbe boruljon a ház és 12 fogásos vacsorát készíts. Ha hajlandó vagy megadni magadat a karácsony életérzésnek, itt van 5 tipp, hogy felkészülj a hangulatra anélkül, hogy megőrülnél.

1zr4yu.jpg

#5 Vásárolj nyugodtan

Ha már attól agyfa agyvérzést kapsz, hogy belépsz a karácsonyi hajrában egy bevásárlóközpontba, ne tedd. Nem kell elviselni a tömeget, a kötelező karácsonyi zenét és a minden második négyzetcentiméteren felállított rénszarvasokat. Jó hír, hogy az online boltok térnyerésének hála kb már nincs olyan dolog, amit ne vehetnél meg a neten. Viszlát sorban állás, hello hajnal kettőkor pizsamában kakaó mellett nyugis vásárlás. Néhány ötlet: Ebay, Aliexpress, Wish.com, Emag, E-digital, Notino, Libri, Bookline stb.

#4 Ajándékötletek

Mindig van pár olyan ember, akinek képtelenség ajándékot venni. Egy biztos: a törölköző/lepedő/dezodor+tusfürdő kombónál bármi jobb. Ha egy kis időt szánsz arra, hogy átgondold, tuti lesz egy jó ötleted. Gondolj vissza a közös emlékekre és beszélgetésekre! Ha már tényleg úgy érzed, hogy semmi nem jut eszedbe, menj fel Bónusz Brigádra és fizesd be egy masszázsra, tanfolyamra vagy lepd meg egy vacsorával valamelyik étteremben.

c2.jpg

#3 Karácsonyi zenék

Ha meghallod bármelyik betétdalt a Reszkessetek betörőkből, akkor már nyúlsz is a fülhallgatód után? Egyet se félj, nem kell beérned a megszokott, rongyosra járattatott klasszikusokkal. Ha nem akarsz lemondani a karácsonyi témájú dalokról, itt van három kevésbé népszerű, ám annál ünnepibb hangulatú remekmű: 1, 2, 3

#2 Ünnepi programok

Idén inkább kihagynád a nevetségesen drága karácsonyi vásárt? Nyugodtan! Semmiről nem maradsz le, amit ne tudnál pótolni jövőre. Maradj otthon, főzz pár liter forralt bort, hívd át a barátokat és süssetek mézeskalács házat. Ha az már túl snassz és mainstream, találjatok ki egy másik formát. Valaki megtervezi, valaki begyúrja és kiszaggatja a tésztát, a díszítés meg mehet együtt! A szórakozás garantált.

c1.png

#1 Lassulj le!

Ha már advent, akkor szánd a vasárnapokat a pihenésre! Lehet, hogy luxusnak tűnik így az év végi hajtásban egy nap semmittevés, de hidd el, fel fogsz töltődni. Első lépés: nyiss meg két YouTube ablakot. Az egyikben indítsd el a kedvenc chill zenéidet (pl. ezt) a másikban pedig ezt. Második lépés: vegyél elő egy könyvet, nézz egy filmet a szüleiddel/pároddal/kutyáddal összebújva, csinálj egy habfürdőt, készíts kávélikőrt vagy adventi koszorút és ne törődj mással egy napig!

A bejegyzés trackback címe:

https://offtopx.blog.hu/api/trackback/id/tr5913428841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása