OffTopX

Top 5 öltözz Be!

2017. október 27. - OffTopX

Sokat hallottuk Barney Stinson híres mondatát Tednek, hogy „Öltözz ki!”. Na, mi azt mondjuk, hogy öltözz be! Ismerősen cseng az is, hogy beöltözős buli. Főleg most, hogy nyakunkon a Halloween. Ilyenkor jön az ötletelés, hogy mi legyek arra az egy estére. Sokan nem tudják. Ha te sem tudod, minek öltözz, akkor itt egy lista, hátha segít.

#5 – Pennywise

Valószínű, hogy sokan fel fognak ülni a hype vonatra és az Az című regényből Pennywiseként fognak leszállni. Főleg, hogy most megy a mozikban a remake-je. Légyszi Te ne legyél az. Mármint tényleg. Ne. Légyszi. Nem szeretem a bohócokat. De ha mégis Pennywise szeretnél lenni, nyugodtan csak remélem nem találkozunk, mondjuk, eddig nem is néz ki úgy, hogy fogok bárhova is menni.

#4 – A táncoló Hot Dog Snapchat filter

Egy hot dog jelmez alapból vicces. A táncoló kis hot dog pedig majdnem maga 2017. Szóval ezzel duplán jól jársz. Fresh lehetsz és kitűnhetsz a tömegből, mert mégis ki öltözne hot dognak? Te. Mert hallgatsz egy blogra. Hatalmas plusz még, hogy ez nem rémisztő. Negatívum, hogy a kutyák lehet mozgó kajának néznek, de úgyis good boy/girl az összes, szóval nem bántanak. 

#3 – A klasszikus szellem, WC-papír múmia

                                                 

Ez inkább házibuli kompatibilis és akkor, ha minden kötél szakad és nem tudsz mit kitalálni. Mindkettőt könnyű megcsinálni, de ez annyira kommersz, hogy senki nem gondolja hogy bárki is lesz, aki ennek öltözik. Pedig tapasztalatból mondom, hogy jó móka. A múmiánál a többieknek is, hogy körbe tekerhetnek WC-papírral. Összeszedni már kevésbé lesz kedvük. Neked pedig mindig lesz zsepid vagy papírtörlőd, ha kiöntenéd a vörösbort a házigazda fehér szőnyegére.

#2 – Bújj csirkejelmezbe

Kevés viccesebb dolgot tudok elképzelni, mint egy csirkejelmez. Bármikor felhasználható, ha lenne egy csirkejelmezem nagyon boldog lennék. Rengeteg vicces dolgot lehet vele csinálni. Például a KFC előtt tüntetni, vagy halloweeni buliban veretni. Vagy mondjuk tojásokat árulni. Esetleg a kettőt egyszerre.

#1 – Rick, a Rick and Mortyból

                                               

Az őrült tudós, aki galaxisokon keresztül utazik. Pont úgy, ahogy te egy lit parti után lefekvéskor mikor forog veled a világ. Mindenki veled akar majd űrkalandokra menni az este, ha Ricknek öltözöl. Pluszpont, ha Pickle Ricknek öltözöl. Akkor keress meg és adok egy pacsit.

+1: Szárd – Piemonti Királyság

Fun fact: néhány éve sikerült egy házibuliban ennek öltöznöm. Mindenki béka királynak nézett. Lame. Pedig annál sokkal nagyobb királyság voltam. Egyszerű kivitelezni is, zöld karton és egy korona a fejen. 10/10.

Ne feledd: Öltözz be! Shaka.

A bejegyzés trackback címe:

https://offtopx.blog.hu/api/trackback/id/tr6913104830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása